TRæNING LEGGING KøBSGUIDE

Træning Legging Købsguide

Træning Legging Købsguide

Blog Article

Træning Legging Købsguide

1. Beslut dig for A Motion eller Eventyr

Første ting leggings til at begynde med , lad os starte med at vælge din træning eller aktivitet.

Tross alt er forskellige forskellige leggings er til forskellige aktiviteter . Den stil med strømper, som du vælger muliggør din krop til at bevæge sig uden nogen begrænsning i hele dem øvelse.

For eksempel er en forfølgelse som at cykle kan kræve tætsiddende strømper, der typisk slut midtkalv. Dette vil forhindre leggings fra at få sammenflettet i pedaler.

2. bedste trænings tights Bestem Dit Go-To Klud

Materialet fra dine leggings er afhængig med både din handling og din personlige personlige præferencer .

Hvis du løber , bokser eller går på , kan du overveje en stil komprimering legging. Dette kan hjælpe til at understøtte dine muskler sammen med holde dem varme under hele med træning. Til gengæld kan {dette vil | det vil | dette kan | dette kunne | dette kunne | dette muligvis hjælpe med at forhindre skader sammen med beholde dine træningsprogrammer siden fri for forstyrrelser som du kan .

På den anden side involverer en aktivitet herunder hårde vejrforhold ud over udendørs træning måske typisk kræve en fuld- benlængde.

4. Overvej Din personlige sved Grader

Har du en tendens til at tights talg meget, mens du træner ?

Hvis det er tilfældet, vil du gå til at vælge belysning og åndbare tøj . Du vil også planlægge at overveje trænings strømpebukser , der indeholder wicking. Dette hjælper med at “væge” sveden fra din hud og inspirere din krop til at forblive tørret og kølig.

Det er også vigtigt at undersøge , at nogle rekreation og miljøer er normalt flere tilbøjelige til at svede. For eksempel, er et varmt yoga i stigende grad tilbøjelig til at øge en svedproduktion. Med dette er det altid en god idé at vælge en legging, der har væge løsninger .

5. Bestem dit Vejrforhold

Når det kommer til at vælge dit træningstøj, er det vigtigt at bestemme at klima i dit naturlige verden .

Vil du dyrke motion i dit eget hjem i et klimakontrolleret naturligt miljø ? Eller er din træning begrænset til de store udendørs eller et hot-yoga betingelser?

Forudsigelse af dit miljø på forhånd giver dig ret til at vælge det bedste produkt og klippe let for dine leggings.

6. Overvej muligheden for Fugtighed

Hvis du bor i et , der kører i vand bare beder til at blive forkølet . Det er også desto mere sandsynligt, at det resulterer i a frygtede lår gnider. For at modvirke sådanne faktorer er det langt bedre at vælge et materiale som kan være vandtæt.

I dette skal du undgå materialer f.eks. bedre tillade besøgende til se dig om natten og hold de fleste mennesker så sikre som de kan . I disse dage er der masser af rutine leggings, der integrer reflekterende teknologi.

8. Beslut dig for din personlige Trend

Sidst men ikke mindst, hvad er din individuelle stil?

Foretrækker du elske at forblive almindelig og tidløs i din træning påklædning? I så fald er det bedst at vælge konventionelle farver som sort , grå og grøn . Dette giver mulighed for en mere tidløs garderobe det vil din personlige stil i et par år.

På den anden side kan du {foretrække | vælge | ønske | lide | vælge | funky og karakteristisk træningsdragt. På grund af dette, hvorfor ikke vælge smarte farver og designs når du vælger en trænings leggings?

Report this page