TRæNING LEGGING KøBSGUIDE

Træning Legging Købsguide

Træning Legging Købsguide

Blog Article

Træning Legging Købsguide

1. Beslut dig for A Motion eller Proces

Første ting leggings primær , lad os starte med at finde ud af din træning eller simpelthen aktivitet.

Tross alt er flere forskellige leggings er til forskellige sjovbaserede aktiviteter . Den stil med strømper, som du vælger vil give din krop til at bevæge sig uden nogen begrænsning i hele en persons øvelse.

For eksempel er en forfølgelse som at cykle vil kræve tætsiddende strømper, der typisk luk midtkalv. Dette vil at holde sig væk fra leggings fra at købe sammenflettet i din pedaler.

2. bedste trænings tights Etabler Dit Go-To Materialer

Materialet til din leggings er afhængig af både din rekreation og din personlige personlige præferencer .

Hvis du sprint , bokser eller går på , kan du overveje en stil kompression legging. Dette hjælper til at understøtte dine muskler sammen med holde dem toasty under hele din træning. Til gengæld kan {dette vil | det vil | dette kan | dette kunne | dette kunne | dette muligvis hjælpe med at forhindre skader og derudover beholde dine træningsprogrammer som fri for forstyrrelser som det kan være.

På den anden side involverer en aktivitet ligesom ligesom yoga ofte involverer et materiale som bomuld. Husk, at bomuld er åndbart foruden muliggør en vis mængde stræk. Med fysisk træning sker evnen til at strække sammen med at forvride din krop er helt afgørende.

3. Beslut om en passende længde


Uf7uMbV_itW43igvApvceDl72eJkfbmt4t8yenImKBVvK0kTmF0xjctABnaLJIm9.jpg


I øjeblikket fås leggings i flere forskellige længder.

Ligesom kan du vælge en capris -stil legging heraf ender lige under the knæet. Eller, det er muligt vælge en legging i fuld længde, der går mindre end dine ankler. Når som helst du finder det virkelig svært at vælge i forbindelse med to, kan du endda vælge en, der smukt mellem disse længder .

I de fleste tilfælde vil din proces og temperaturen kunne afgøre, hvilken proportioner, der er bedst for dig. For eksempel hårde vejrforhold og udendørs træning kunne typisk kræve en fuld- benlængde.

4. Tænk over Din personlige sved Niveauer

Har du en tendens til at leggings svede meget, mens du træner ?

Hvis det er tilfældet, vil du besøger at vælge letvægt og åndbare tøj . Du vil også bare vil overveje trænings strømpebukser , der indeholder wicking. Dette hjælper med at “væge” sveden fjernt fra din hud og inspirere din krop til at forblive tørre op og kølig.

Det er også vigtigt at tage i betragtning , at nogle aktiviteter og miljøer er flere tilbøjelige til at svede. For eksempel, er et varmt fysisk træning i stigende grad tilbøjelig til at øge dem svedproduktion. Med dette er det altid en god idé at vælge en legging, der har væge koncept .

5. Bestem dit Betingelser

Når det kommer til at vælge dem træningstøj, er det vigtigt at bestemme a klima i dit naturlige verden .

Vil du dyrke motion inde i et klimakontrolleret miljø ? Eller er din fysisk træning begrænset til de store i det fri eller et hot-yoga miljø ?

Forudsigelse af dit naturlige verden på forhånd giver dig ret til at vælge det bedste materiale og klippe muligt for dine leggings.

6. Overvej muligheden for Fugt

Hvis du bor i et , der kører i regn bare beder for at hjælpe dig at blive nedkølet. Det er også i stigende grad sandsynligt, at det resulterer i dit frygtede lår gnider. For at modvirke disse faktorer er det langt bedre vælge et materiale det er bestemt vandtæt.

I dette sag forblive almindelig og derudover tidløs i din træning påklædning? I så fald er det bedst at vælge sædvanlige farver som sort , grå og azurblå. Dette giver mulighed for en tidløs garderobe det vil din personlige stil i mange år .

På den anden side kan du {foretrække | vælge | ønske | lide | vælge | funky og unik træningsdragt. På grund af dette, hvorfor ikke vælge blændende farver og mønstre når du vælger en trænings leggings?

Report this page